Loading...

Passa på! 26 dagar kvar av sommarkampanjen! Klicka här för att se alla erbjudanden...

Besök oss på Stora Nolia, Umeå, 5 - 13 aug Läs mer

banners sommar 2017 foot

Bandsågverk för hög produktion

Logosols bandsågverk har robust design och imponerande precision, genomtänkta funktioner och en stabil konstruktion. De är lätta att ställa upp där stockarna finns.

Bandsågverk MN26

LumberMan MN26 har redan sålt bra i Kanada och lanseras som den minsta modellen i Logosols bandsågssortiment. Sågverket har utvecklats med samma välbeprövade teknik som används i de större bandsågverken och har samma smidiga format.

 

Läs mer om Logosol MN26

Bandsågverk LM29

LM29 är en pålitlig och stabil stockbandsåg som är enkel att sköta. Det smidiga formatet gör det enkelt att fixera stocken och att ställa in brädtjockleken. Även om sågverket klarar riktigt grova stockar, upp till 72,5 cm, är det mer anpassat för vanlig svensk barrskog. För att vara en medelstor stockbandsåg är LM29 extremt stabil och ger en vibrationsfri och exakt sågning.

 

Läs mer om Logosol LM29

Bandsågverk HD36

Logosol HD36, i Nordamerika kallad LumberPro, är ett helt nytt bandsågverk som har alla de fördelar som du annars hittar på betydligt större och dyrare bandsågverk. Bandhjulen är gjutna i stål, och de är stora, hela 520 mm. Upp till 90 cm grova stockar kan hanteras på bandsågverket. HD36 gör vad du förväntar dig av det, och det gör det tyst och elegant.

 

Läs mer om Logosol HD36

Timmerfräs LM410

Med timmerfräsen till stockbandsågar kan du rikta, planhyvla och profilera upp till 600 x 600 mm stora timmerblock. Den är mycket stabil och har formen av en vagn som löper på samma räls som sågaggregatet till exempelvis bandsågverken LM40 och LM Pro. Kuttern är 410 millimeter bred, vilket innebär att man kan fräsa grova block för timring.

 

Läs mer om Logosol LM410

Tillbehör

Praktiska tillbehör som underlättar

din sågning.

 

Gå till tillbehör till bandsågverk

Bandslipmaskin

En bandslipmaskin som ger dina sågblad den nödvändiga skärpan.

 

Gå till bandslipmaskin

Bandsågblad

Oavsett vilken bandsåg du har, hittar du rätt sågblad hos Logosol.

 

Gå till bandsågblad
Kantverk

Kantverk C210

Med Logosols kantverk C210 får du en svensktillverkad kvalitetsmaskin till ett pris som ligger långt under konkurrenterna. Du ökar din kapacitet väsentligt, vare sig du har en solosåg, ett bandsågverk eller en cirkelsåg. Du får ut mer av stocken, dessutom blir hanteringen rationell när brädorna kantas i en separat maskin i stället för på ditt sågverk.

 

Läs mer om Logosol C210

Banner bestall-produktkatalog 2016 2017 SE foot

Passa på! 26 dagar kvar av sommarkampanjen! Klicka här för att se alla erbjudanden...

LOGOSOL AB | Fiskaregatan 2 | 871 33 HÄRNÖSAND | Org. nr. 556495-7834 | Telefon: 0611-182 85 | Fax: 0611-182 89 |