Loading...

Banner bestall-produktkatalog 2016 2017 SE foot

12 smarta skäl att välja LOGOSOL

 

• Känn dig trygg med ett marknadsledande företag med över 20 års erfarenhet
• Du får 2 års garanti – vi vet att våra maskiner håller högsta kvalité
• Du får 2 månaders öppet köp – testa maskinen innan du bestämmer dig
• Bästa-pris-garanti
• LOGOSOL har allt du behöver för småskalig träförädling
• Våra produkter är effektiva, säkra och kända för sin höga kvalité
• Våra produkter har stora uppdateringsmöjligheter och ett högt andrahandsvärde
• Vi använder produkterna själva och servar dem själva
• Du får kundtidningen NYSÅGAT – fylld med inspiration och nyheter!
• Du får hem din beställning snabbt och till ett lågt pris!
• Vi erbjuder många olika betalningsalternativ
• Världens bästa kredit? Vi erbjuder 0 % ränta under 12 månader

 


 

Garantier för din trygghet

Känn dig trygg med ett marknadsledande företag med 20 års erfarenhet. LOGOSOL startades 1989 av Bengt-Olov Byström och företaget ägs fortfarande av familjen Byström. Vi har sålt över 25 000 Solosågar och över 10 000 hyvlar. Vi har över 20 års erfarenhet som marknadsledande inom småskalig träförädling och daglig kontakt med kunder världen över som uppfyller sina drömmar av trä!

 

2 års garanti – vi vet att våra maskiner håller högsta kvalité

LOGOSOL lämnar 2 års garanti på samtliga maskiner. På begagnade maskiner lämnas ett års garanti. Förslitningsdetaljer som remmar, svärd och kedjor står du själv för.

 

2 månaders öppet köp – testa maskinen innan du bestämmer dig

LOGOSOL lämnar också två månaders öppet köp på samtliga maskiner. Du kan således prova om maskinen uppfyller dina krav innan du slutgiltigt bestämmer dig. Som kund betalar du endast frakten tillbaka. Förslitningsdetaljer som remmar, svärd och kedjor står du själv för.

 

Bästa-pris-garanti

Hittar du samma maskin till lägre pris hos annan svensk leverantör så matchar vi det. Hänvisa till annons, Internetsida eller offert. Prisgarantin upphör att gälla två månader efter beställningsdatum. Gäller inte begagnade maskiner. LOGOSOL förbehåller sig rätten att avgöra prisgarantins giltighet i varje enskilt fall.

 


 

Maskiner med hög kvalité och många möjligheter

Vi erbjuder dig ett komplett sortiment av maskiner och tillbehör för småskalig träförädling. Vi erbjuder också olika kurser för inspiration och värdefull kunskap. Från stock till stuga, från bräda till list eller från bräda till snirkliga slöjdmaterial, på LOGOSOL hittar du maskinerna för att ta din träförädling ett steg längre.

 

Våra produkter effektiva, säkra och är kända för sin höga kvalité

LOGOSOLs produkter är granskade i minsta detalj för att överträffa dina förväntningar. Innovativa lösningar och hög kvalité har blivit vårt signum. Alla våra maskiner är CE-märka och vi lägger stor vikt vid din säkerhet.

 

Maskiner med möjlighet till utbyggning och högt andrahandsvärde

Det är enkelt att handla av LOGOSOL, berätta om dina projekt så hjälper vi dig att hitta maskinen för dig. Din maskin från LOGOSOL ger dig sedan stora valmöjligheter. Alla våra maskiner bygger nämligen på att du kan börja med en maskin i grundutförande för att sedan uppdatera och uppgradera efter dina behov. På så sätt har du alltid en maskin som är anpassad efter de krav och möjligheter som du har just nu.

Maskinerna har också ett högt andrahandsvärde. Om du vill byta ut en produkt så kan du antingen byta in den hos oss eller sälja den privat till bra förtjänst.

 

Vi använder produkterna själva och servar dem själva

Vi sköter själva servicen av våra produkter. Kunniga tekniker svarar på era frågor per telefon från 8.00 till 16.00 alla vardagar. De allra flesta frågor kan vi lösa per telefon. Det går även att få support per e-post.

 


 

Så beställer du

I vår Internetbutik: www.logosol.se (dygnet runt)

Telefon: 0611-182 85 (öppet vardagar 8.00-16.00)

I vår butik i Härnösand (öppet vardagar 8.00-16.00) 

Post: Skicka ordern till LOGOSOL, Fiskaregatan 2, 871 33 HÄRNÖSAND

Fax: 0611-182 89

E-post: info@logosol.se

 

Vi blir glada när du ringer eller hälsar på oss!

På LOGOSOLs huvudkontor i Härnösand är vi 40 personer som arbetar. Vi blir glada när du ringer eller skickar e-post! Du är givetvis också varmt välkommen att hälsa på oss i Härnösand för att ta en kopp kaffe eller för att titta närmare på våra produkter. Slå gärna en signal innan så att vi kan ta emot dig på bästa sätt.

 

Du får också tidningen NYSÅGAT – fylld med inspiration och nyheter!

Tidningen NYSÅGAT får du som kund varje år. 10 gånger per år skickar vi ut vårt nyhetsbrev om det senaste från LOGOSOL. På www.nysagat.se kan du läsa det senaste inom småskalig träförädling. Där kan du och andra Logosolkunder också starta bloggar och på så vis få kontakt med varandra.

 


 

Snabb leverans till lågt pris

Mycket snabba leveranser av maskiner, tillbehör och reservdelar. Vi gör alltid vårt bästa för att du som kund snabbt ska få hem dina varor. Vi har låga viktbaserade fraktpriser och leveransen sker vanligtvis omgående från vårt lager. Under högsäsong kan leveranstiden bli något längre.

 

Pristabell (exkl. moms)

Upp till 20 kg (brev och paket): 68:-

20-100 kg, Schenker: 500:-

100-150 kg, Schenker: 900:-

150-800 kg, Schenker: 2200:-

800kg -, Schenker: Offert

 

Prisexempel (exkl. moms)

Solosåg med motorsåg, 500:-

Solosåg med elsåg och matning, 900:-

Elsåg, bandsåg, timmerfräs till Solosågen, 500:-

Solohyvel, 500:-

Bandsågverk, 2200:-

Hyvlar, snickerimaskiner, 2200:-

 

Transportskador

Om du vid mottagandet upptäcker att någon del saknas eller är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till föraren. Kontakta oss om transportören inte åtar sig skadeansvaret.

 


 

Dina betalningsalternativ

Vi erbjuder dig kortbetalning, efterkrav eller faktura 15 dagar (kreditupplysning görs). Vill du dela upp betalningen kan vi hjälpa dig med en mycket förmånlig finansiering genom Handelsbanken.

 

Faktura

Vi kan även fakturera varorna på 15 dagar till företag och privatpersoner (kreditupplysning görs).

 

Förskottsbetalning

Priset inklusive moms står på din orderbekräftelse. Detta är det belopp du ska betala in på LOGOSOLs bankgiro. LOGOSOLs bankgironummer: 977-7541.

När du gör inbetalningen så ange ordernummer och ditt namn, så vi vet vilken order betalningen gäller. Vi levererar dina varor så fort som möjligt efter att vi mottagit betalningen.

 

Världens bästa kredit? Vi erbjuder 0 % ränta under 12 månader!

Om du inte vill betala ditt köp kontant så spring inte i väg till banken för att låna pengar. Hos oss får du köpa maskiner på avbetalning till 0 % ränta under 12 månader. Endast kostnader för uppläggning och avisering tillkommer. Vi skickar en ansökningshandling till dig som du returnerar ifylld och underskriven tillsammans med en kopia på ditt körkort eller id-kort. Krediten läggs sedan upp i Handelsbanken. När detta är klart informerar vi dig innan leverans. Vill du ha en längre kredittid går detta i regel bra med den skillnaden att totalkostnaden blir lite högre.

 

Villkor

0 % ränta

295 kr i uppläggningsavgift

319 kr i aviseringsavgifter (29 kr per avisering x 11 aviseringar)

 

Så lite kostar det att låna:

Lånebelopp Kostnad per månad inkl. moms (11 betalningar inkl. moms och avgifter.)
10 000 kr  1004 kr
15 000 kr 1494 kr
20 000 kr 1914 kr
30 000 kr 2823 kr
40 000 kr 3732 kr
50 000 kr 4641 kr
70 000 kr 6459 kr

 

Vi garanterar ett tryggt köp!

 

bengt-olov_bystrom

Bengt-Olov Byström

Styrelseordförande och grundare av Logosol

Banner bestall-produktkatalog 2016 2017 SE foot

LOGOSOL AB | Fiskaregatan 2 | 871 33 HÄRNÖSAND | Org. nr. 556495-7834 | Telefon: 0611-182 85 | Fax: 0611-182 89 |