Loading...

Banner bestall-produktkatalog 2016 2017 SE foot

Sågverk

Vårt första sågverk introducerades 1989 och succén Solosågen utgör fortfarande stommen bland
våra sågverk. Sågverket sågar med imponerande precision och passar lika bra som stationärt sågverk som mobilt sågverk. Med oslagbar användarvänlighet och enkel uppställning passar Solosågen både nybörjare
och mer erfarna sågare.

Solosågar

Solosågen M8

Med Solosågen M8 gör du snabbt plank och brädor av dina stockar, i de längder och dimensioner du själv väljer. M8 det perfekta alternativet för både nybörjare och mer erfarna sågare. Du kommer igång snabbt och sågverket är verkligen enkelt att använda. Redan första dagen kommer du att ha producerat en rejäl stapel med plank och brädor.

 

Läs mer om Solosågen M8

Farmer's Sawmill

Farmer's Sawmill är ett nätt och portabelt minisågverk med alla funktioner som behövs för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Konstruktionen med en smidigare sågsläde och 4 meters sågbalk gör sågverket extra flexibelt och lättjobbat.

 

Läs mer om Farmer's Sawmill

Tillbehör

Praktiska tillbehör som underlättar

din sågning.

 

Gå till tillbehör till Solosågen

Sågaggregat

Välj mellan kedjesågar, bandsågar eller timmerfräsar.

 

Gå till sågaggregat

Svärd och kedjor

Skärutrustning till motorsågar och elsågar.

 

Gå till svärd och kedjor
Big Mill System

Big Mill System

Big Mill Systemet är ett genomtänkt program av beslag, linjaler, stag, och andra tillbehör som gör det möjligt att bygga ut och anpassa sågutrustningen så att den passar just dig och dina behov. Programmet har två grenar; en med inriktning mot sågning av normala stockar och en med inriktning mot sågning av övergrova stockar.

 

Läs mer om Big Mill System
Bandsågverk

B751 Bandsågverk

Logosol B751 sågar i sitt standardutförande 4,8 meter. Sågverket klarar riktigt grova stockar, upp till 75 cm i diameter. Med fasta steg sågar du enkelt fram de mått du vill ha på brädan, lika snabbt och exakt varje gång. Du får en stabil och ytterst funktionell timmersåg som sågar bäst i klassen.

 

Läs mer om B751 Bandsågverk

Bandsågverk HD36

Logosol HD36, i Nordamerika kallad LumberPro, är ett helt nytt bandsågverk som har alla de fördelar som du annars hittar på betydligt större och dyrare bandsågverk. Bandhjulen är gjutna i stål, och de är stora, hela 520 mm. Upp till 85 cm grova stockar kan hanteras på bandsågverket. HD36 gör vad du förväntar dig av det, och det gör det tyst och elegant.

 

Läs mer om Logosol HD36

Tillbehör

Praktiska tillbehör som underlättar

din sågning.

 

Gå till tillbehör till bandsågverk

Bandslipmaskin

En bandslipmaskin som ger dina sågblad den nödvändiga skärpan.

 

Gå till bandslipmaskin

Bandsågblad

Oavsett vilken bandsåg du har, hittar du rätt sågblad hos Logosol.

 

Gå till bandsågblad
Kantverk

Kantverk C210

Med Logosols kantverk C210 får du en svensktillverkad kvalitetsmaskin till ett pris som ligger långt under konkurrenterna. Du ökar din kapacitet väsentligt, vare sig du har en solosåg, ett bandsågverk eller en cirkelsåg. Du får ut mer av stocken, dessutom blir hanteringen rationell när brädorna kantas i en separat maskin i stället för på ditt sågverk.

 

Läs mer om Logosol C210

Banner bestall-produktkatalog 2016 2017 SE foot

LOGOSOL AB | Fiskaregatan 2 | 871 33 HÄRNÖSAND | Org. nr. 556495-7834 | Telefon: 0611-182 85 | Fax: 0611-182 89 |