Loading...

Banner bestall-produktkatalog 2016 2017 SE foot

Vilket sågaggregat är bäst för dig?

Alla Solosågar fungerar med alla sågaggregat. Välj bland våra starka elektriska sågar med band eller kedja. Om du vill kan du såga och fräsa timmer med motorsåg i skogen och med elektriska aggregat hemma på gården, på samma Solosåg.

Bensindriven kedjesåg

Kedjesåg med bensinmotor gör dig oberoende av el på arbetsplatsen och du kan såga brädor mitt i skogen om du vill. Alla motorsågar levereras med Logosols två-års-garanti.

 

Läs mer om bensindrivna kedjesågar

Elektrisk kedjesåg

En elektrisk kedjesåg är tystare, starkare och lättare att använda än bensindriven såg. Elsågen är det miljövänliga alternativet och sågen för dig med elström på arbetsplatsen.

 

Läs mer om elektriska kedjesågar

Bandsåg

Bandsågen ger Solosågen proffsprestanda. Den sågar dubbelt så snabbt jämfört med en kedjesåg och ger ett sågsnitt på bara två millimeter. Bandsågen sågar stockar upp till 40 cm i diameter.

 

Läs mer om bandsåg

Timmerfräs

Om du fräser stockarna med Logosol Timmerfräs blir timmerstommen klar på en tredjedel av den tid det skulle ta om du formar timmerblocken för hand.

 

Läs mer om timmerfräsen

Automatisk framdrift

Den automatiska framdriftent E37 gör arbetet med Solosågen bekvämare och ökar produktionen rejält. Den passar till alla kedjesågar, bandsågar och timmerfräsar.

 

Läs mer om automatisk framdrift

Banner bestall-produktkatalog 2016 2017 SE foot

LOGOSOL AB | Fiskaregatan 2 | 871 33 HÄRNÖSAND | Org. nr. 556495-7834 | Telefon: 0611-182 85 | Fax: 0611-182 89 |