xPlease visit www.logosol.us to see the products that are available in your country. Not from United States?
x Kontoret och butiken är stängt vecka 29! Lägg din order i shopen eller maila dina frågor så tar vi hand om dem när vi öppnar som vanligt vecka 30.

Lediga tjänster

Gör som jag - hitta ditt drömjobb på Logosol i Härnösand!

För några år sedan fick jag chansen att börja jobba på Logosol. Jag visste att jag kom till ett framgångsrikt företag med starka traditioner, men framförallt såg jag den stora potential Logosol har på den internationella marknaden. Så, vad vill du jobba med? Vi söker alltid fler engagerade medarbetare och studenter!

Bästa hälsningar

Malte Frisk, vd


Logosol i Härnösand söker Montör

Logosol är ett växande familjeföretag med försäljning i över 60 länder. Med en omsättning över 100 miljoner vill vi nu ytterligare stärka vår monteringsavdelning som monterar de produkter som vi skickar till hela världen. I Härnösand finns Logosols huvudkontor med cirka 40 anställda. Utöver det har vi dotterbolag och återförsäljare i länder som Tyskland, Norge, USA, Australien, Frankrike och UK. Det händer mycket på Logosol - med utveckling, marknadsföring och försäljning på en global marknad får vi en spännande och dynamisk arbetsplats med många språk och drivna medarbetare. Arbetsglädjen och gemenskapen i gruppen ger dig tryggheten att växa in i rollen för att sedan fortsätta att utvecklas.

Arbetet som Montör

Som montör på Logosol ansvarar du huvudsakligen för monteringen av våra maskiner och produkter. Jobbet innehåller både enkla återkommande monteringsmoment samt maskinbyggnad med problemlösning. Det krävs noggrannhet och ordning för att säkerställa rätt kvalitet. Jobbet kan i perioder vara stressigt men frihet och möjlighet att själv planera delar av arbetet gör det roligt och utvecklande. Du förväntas att på sikt kunna arbeta tvärfunktionellt mellan de olika monteringsavdelningarna samt kunna vara behjälplig vid utveckling och förbättring av produkterna.

Vi söker dig med stort teknikintresse och som har arbetat med produktion och montering. Har du erfarenhet av el är detta meriterande. Företaget är internationellt och det gäller att kunna samarbeta med människor med olika bakgrund över hela världen. Vi tror att du har ett eget driv och känner stort ansvar för att leverera produkter med rätt kvalitet till våra kunder. Körkort och truckkörkort är meriterande. God förståelse i svenska krävs då det är många tekniska termer.

Tjänsten är en heltid och anställningsformen tillsvidare.

För ytterligare information kontakta Joakim Nordkvist, chef för Supply Chain och Produktion, på 0611 - 182 93.

Personligt brev och CV skickar du till jobb@logosol.se. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna idag. Sista datum för ansökan 2018-08-19.

Bearbetar...

Sidor
Produkter
Priser